Renovatie

Gaat u verbouwen of renoveren? Of wilt u een wandcontactdoos verplaatsen of er bij hebben? Dan is uw installatie toe aan een uitbreiding of een aanpassing! Ook dan kunt u al uw installatiewerk overlaten aan Kroon Elektrotechniek.

Keuken
Wij werken bij verbouwing of renovatie van een keuken vaak samen met Velthuizen keukens uit Woudenberg. Onze deskundigheid op het gebied van elektra combineren we zo met het vakmanschap van de keukenbouwer. In goed overleg met de klant bepalen we hoeveel groepen er voor de huishoudelijke apparaten in de keuken nodig zijn – is er uitbreiding van de groepenkast nodig? – en waar de wandcontactdozen geplaatst worden. Daarbij geven we ook veel aandacht aan de verlichting van de werkplekken op het aanrecht.

Werkbus van Velthuizen keukens samen met de bus van Kroon elektrotechniek

Deze samenwerking zorgt voor een keuken waar alle elektra op vanzelfsprekende plaatsen beschikbaar is èn waarbij alle leidingen netjes in het keukenontwerp zijn weggewerkt.

Wanneer u nog een groepenkast in uw huis hebt met de klassieke ‘stoppen’, dan is vernieuwing van de groepenkast een optie. Een moderne groepenkast is niet alleen mooi qua ontwerp, maar ook overzichtelijk en veilig. (Op de foto’s hiernaast is de elektriciteitsmeter nog wel oud…)

Hieronder paar foto’s van de vernieuwing van een groepenkast.

 

DE KROON OP UW INSTALLATIE!