Verlichting

Goede verlichting zorgt voor de juiste sfeer in de ruimten waar we wonen, werken en recreëren. Goede verlichting is vanzelfsprekend en moet ongemerkt aanwezig zijn en zo de kwaliteit van het dagelijks leven verbeteren.

Op het werk in kantoren,scholen, zorginstellingen, fabrieken of logistieke bedrijven zorgt goed verlichting voor comfort, veiligheid en tevreden medewerkers. In winkels en openbare ruimten schept verlichting sfeer en helpt het de architectuur van de omgeving te benadrukken.

Thuis is verlichting niet alleen een voorwaarde voor al onze activiteiten maar creëert het ook een sfeervolle, comfortabele en een gastvrije omgeving die onze woning prettig leefbaar maakt. Juist daarom wordt er tegenwoordig veel aandacht besteed aan verlichting in en om het huis.

Keukenverlichting

Tuinverlichting
Een specialiteit van ons is tuinverlichting. Samen met een hovenier maken we een verlichtingsplan waarin we direct en indirect licht combineren. Ook in een tuin heeft verlichting soms een sfeerscheppende functie en soms een heel praktische zoals verlichting van het pad naar de schuur. Met name een zorgvuldig samengaan van beplanting en verlichting leidt tot het beoogde resultaat.

Hieronder foto’s van project Veranda Renswoude met 2 soorten hanglampen, up/down wandarmaturen en zwart schakelmateriaal

Wij werken graag met de eigentijdse modellen van Big White, een merk van Lagotronics.

Wilt u onderhoud aan uw verlichting? Wilt u advies over uw verlichting? Wilt u vervanging van uw verlichting?

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend verlichtingsplan.

Hieronder foto’s van aangelegde verlichting bediend door een tijdklok in een achtertuin van een woonhuis in Nieuwegein.

DE KROON OP UW INSTALLATIE!